Neon3rd treedt op in LO Pétillante

Neon3rd treedt op in LO Pétillante

BROECHEM – Neon3rd staat voor Nederlandstalige muziek over de liefde, de ontgoocheling, ruimte en tijd, fysica, de absurditeit van het leven en het wel en wee van de homo Neonerdicus.

“Kevin Van Staeyen, (neo)nerd himself kaapte met zijn bende ongeregeldheden de 3de plaats weg op Nekka en kreeg daarna een platencontract aangeboden door Hans Kusters. Daaruit ontsproot de eerste cd ‘Bijna Willekeurig’. De single ‘STOP!’ met Veerle Baetens haalde de A-lijst van Radio 1 en wordt nog steeds frequent gedraaid op de radio,” klinkt het bij LO Pétillante.

“Het trio legt momenteel de laatste hand aan hun nieuwe cd ‘Bijna Kevin’. U mag zich ook dit keer verwachten aan een boeketje liefde doorweven met maatschappijkritiek en een flinke dosis humor! Een optreden van Neonerd zal nog lang in uw hoofd nazinderen. Niet enkel door de tekstueel sterke nummers, maar ook door de interactie met het publiek. Neonerd vertelt een verhaal, neemt u mee in het hoofd van een nerd en beroert u met woorden, muziek en overtuiging.”

Neon3rd speelt voor uw hartverwarmende bijdrage. We gaan rond met “Den Hoed”.

Praktisch
Waar? Buurthuis LO Pétillante, Antwerpsesteenweg Broechem
Wanneer? 25 januari 2018 – 20 uur
Prijs? Vrije bijdrage
Info? www.lo-petillante.be