Nieuw concept voor nieuwjaarsreceptie gemeente Ranst

Nieuw concept voor nieuwjaarsreceptie gemeente Ranst

RANST – Op zondag 19 januari nodigt het .gemeentebestuur alle inwoners uit op de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie tussen 10 en 13 uur.

De receptie gaat door in gemeenschapscentrum ‘Den Boomgaard’ (Antwerpsesteenweg 43). Je kan dan samen met je buren, vrienden en kennissen nieuwjaarswensen uitwisselen en klinken op het nieuwe jaar.

Concept in teken van fietsen en bewegen
“Dit jaar zal het net iets anders zijn dan de vorige jaren, want we starten met een nieuw concept,” klinkt het bij het gemeentebestuur. “Alles staat in het teken van fietsen en bewegen. Zo is er een parcours met gekke fietsen, kan je tegen elkaar koersen met de fietsen op rollen en voor de durvers hebben we een spectaculaire spacebike attractie klaarstaan waarmee je
helemaal overkop kan gaan met een fiets.”

Foodtrucks en drinken
“Natuurlijk vergeten we de innerlijke mens niet en zullen er 3 verschillende foodtrucks op het middenplein staan. Zo is er soep, croque monsieur en wafels voorzien.”

In de evenementenhal kan je terecht voor een drankje. Vrijwilligers van de Ranstse verenigingen staan klaar om jou een drankje in te schenken.