Nieuwe brasserie “Mijn Gedacht.” opent op terreinen FC De Kampioenen

Nieuwe brasserie “Mijn Gedacht.” opent op terreinen FC De Kampioenen

EMBLEM – Vanaf vandaag, woensdag 15 mei 2019, heet de nieuwe eigenaar Rudy Timmermans iedereen welkom in de vernieuwde brasserie “Mijn Gedacht.”

Voorheen heette de locatie nog Afslag 86 en Tafel 7, maar beide projecten waren steeds geen voltreffer. De hoeve, die vroeger dienst deed als buitendecor voor het tv-programma FC De Kampioenen blijft dus een brasserie.

Maar met de nieuwe uitbater en een nieuwe naam belooft het pareltje aan het Emblemse golfterrein alvast een voltreffer te worden. “De hele zaak kreeg een totale make-over, een buitenbar en een volledig nieuw interieur,” zegt Rudy. “Je gaat de zaak niet meer herkennen. Ook met een nieuwe kok en keukenploeg gaat dit een topper worden in de regio.”

Rudy was vroeger ook eigenaar van brasserie Tolhuis in Schelle en een brasserie Koozie in Lier. “Ik ging eigenlijk niet meer in de horeca stappen, maar met deze nieuwe uitdaging geloof ik in het leuke concept.

Brassserie “mijn gedacht” is elke dag open vanaf 11uur tot… , de keuken tot 21uur. Op maandag en dinsdag is de zaak gesloten.

Bekijk hier de Facebookpagina van de brasserie.