Oeposmoemoeeurevlo is thema van Fietsdrieluik

Oeposmoemoeeurevlo is thema van Fietsdrieluik

RANST/MALLE/LILLE/ZANDHOVEN/ZOERSEL – Ook dit jaar kan je genieten van het driedaags fietsevenement, de organisatoren staken het fietsdrieluik in een volledig nieuw kleedje. Dit jaar staat het fietsevenement helemaal in het teken van de periode 1920 – 1940. “Je kan onder meer rijden op oldtimers van fietsen, je verkleden, een proevertje eten uit de tijd van toen… We nodigen ook een ‘photographe’ uit om magische foto’s uit zijn kast te toveren,” klinkt het bij de dienst Toerisme van Ranst.

Fiets langs onbekende hoekjes en proef onderweg van overheerlijke hapjes. De gemeenten Ranst, Zandhoven, Zoersel, Malle en Lille nodigen je in de zomermaanden uit om te komen genieten van de prachtige omgeving. ’s Morgens kan je vertrekken tussen 9.00 en 13.00 uur aan één van de vertrekplaatsen. Inschrijven kost 5,00 EUR, daarvoor krijg je een fantastische fietstocht met onderweg verschillende proevertjes. Daarenboven maak je kans op mooie prijzen als je meedoet aan minstens twee fietstochten.

Wedstrijd
Er is een prijs voor de best verklede persoon, het mooist verklede koppel en de mooiste oude fiets (verkleed of met een oude fiets komen, is absoluut geen must!).

Vertrekplaatsen

Zondag 17 juli: Lille – Malle

– Lokaal van de Sint-Sebastiaansgilde, sporttereinen Poeyelhei, 2275 Gierle

– Kasteel de Renesse, Lierselei 30, 2390 Malle

Zondag 31 juli: Zandhoven – Lille

– Domein Hooidonck, Langestraat 170, 2240 Zandhoven

– Hof d’Intere, Pastorijstraat 2, 2275 Wechelderzande

Zondag 7 augustus: Zoersel – Ranst

– Lokaal KF Lindekring Zoersel, Kapelstraat 19, 2980 Zoersel

– K. Oelegem SK, Heesterbos 2A, 2520 Oelegem

 

Praktisch
Kostprijs: 5,00 EUR per tocht (incl. proevertjes onderweg).  Als je deelneemt aan minstens twee tochten, maak je kans op mooie prijzen! Vrij vertrek tussen 9.00 en 13.00 uur.

Meer informatie: www.landvanplaysantien.be, 03 310 05 14 of info@landvanplaysantien.be