Op retro-fiets de Zuidrand door

Op retro-fiets de Zuidrand door

LIER/DUFFEL/LINT/EMBLEM/KESSEL/BERLAAR/WAARLOOS – Sven Cras uit Waarloos voelt zich passioneel aangetrokken door oude fietsen. Op 14 augustus organiseert hij een eerste fietstocht. Alle geïnteresseerden mogen hieraan deelnemen. “Dat oude fietsen hot zijn, getuigt de aandacht die wij krijgen, vooral in de grote steden. De passie sloeg over naar andere vrienden en zo kwamen we op het idee om een tocht te organiseren”, vertelt Sven.

“Het is niet de bedoeling om te gaan koersen. Voor ons is de fietstocht een recreatieve en een sociale aangelegenheid. Het moet een gezellige bedoening worden, waar babbelen centraal staat. Het vertrek van deze fietstocht wordt gegeven aan de chalet van de wielertoeristen in de Ferdinand Maesstraat 95 Waarloos. De tocht van 45 km loopt over Duffel, Lint, Lier, Emblem, Kesselse Heide, Berlaar met stop in café De Boekt en via Duffel, terug naar Waarloos. Sven verwacht dat de deelnemers zullen opdagen met een retro- of een zeer oude fiets. Ook deelnemers in oude fietskledijen zijn meer dan welkom.

Onderweg is er gelegenheid tot eten en drinken. Inschrijven en meer informatie vindt U  via e-mail sven.cras@skynet.be of 0473/67.78.80