Open VLD Ranst: “Geen kracht van verandering in Ranst”

Open VLD Ranst: “Geen kracht van verandering in Ranst”

RANST – Naar aanleiding van de eerste gemeenteraad van het nieuwe bestuur plaatste Open VLD Ranst een verslag online. De partij volgt de gemeente nu op de oppositiebanken.

“We blijven op onze honger zitten”
“Net zoals het grote aantal toeschouwers waren we benieuwd wat de zogenaamde “kracht van verandering” nu juist zou inhouden voor onze gemeente. Het moet gezegd worden dat we echter – taalfouten buiten beschouwing gelaten – wat op onze honger bleven zitten.”, klinkt het op de website van de partij.

Beleidsplannen
“Het was tijdens deze gemeenteraad immers ver zoeken naar de concrete verandering en we kregen enkel een beleidsakkoord voorgeschoteld dat vol staat met holle slogans, maar geen concrete maatregelen bevat. Toen we informeerden naar wat er nu juist verwezenlijkt gaat worden tijdens de volgende 6 jaren, kregen we te horen dat de volledige beleidsplannen pas in september zullen gepresenteerd worden.”

Gemeenteraad niet meer in Vrieselhof
“Tot slot hebben we toch één verandering gevonden tijdens de gemeenteraad. De gemeenteraad en de raad voor maatschappelijk welzijn zal vanaf maart plaatsvinden in de polyvalente zaal van den Boomgaard in plaats van in het Vrieselhof.”

Je kan het volledige verslag hier lezen.