Open VLD Ranst reageert op beschuldigingen in GVA en Knack over belangenvermenging

Open VLD Ranst reageert op beschuldigingen in GVA en Knack over belangenvermenging

RANST – Afgelopen week verscheen in Knack, Gazet Van Antwerpen, Het Nieuwsblad en bij het persagentschap BELGA op MSN.com een artikel over het gerechtelijk onderzoek naar aanleiding van belangenvermenging. Ook op Proximus.be verscheen het artikel.

“Wij nemen kennis van de artikels die op 1 maart in de Gazet van Antwerpen en Knack verschenen zijn aangaande het gerechtelijk onderzoek naar vermeende belangenvermenging in onze gemeente,” zegt ondervoorzitter Open VLD Ranst Christof Van Geendertaelen op hun website.

“Wij distantiëren ons”
“Open VLD Ranst distantieert zich van dit dossier en benadrukt dat ons partijbestuur reeds in september 2019 besliste dat de heren Hofmans en Vermeesch naar aanleiding van het auditrapport van Audit Vlaanderen geen deel meer konden uitmaken van onze fractie binnen de gemeenteraad, noch van onze partij.”

“Beide artikels vermelden hen nog steeds als leden van Open VLD Ranst, dit is niet correct. Wij hebben de krant dan ook om een rechtzetting gevraagd. Wij wachten, net zoals u, het verdere verloop van het onderzoek af,” besluit de ondervoorzitter.

Vreemd genoeg heeft de partij de artikels uit het verleden over de belangenvermenging en de beslissing dat de partijleden uit de partij werden gezet offline gehaald: http://www.openvldranst.be/2019/08/28/forensische-audit-bij-onze-gemeente/?fbclid=IwAR37dvsGDzHnuI5C9FRYb5bfHVhrkiHG3HkMnHrJQ2Km4GBcJBfHKF7Q-Rw