Openbaar onderzoek Ecopower- project drie windturbines

Openbaar onderzoek Ecopower- project drie windturbines

OELEGEM – Burgercoöperatie Ecopower en drinkwatermaatschappij water-link plannen de bouw van drie windturbines op de water-link site in Oelegem. Jaarlijks verwacht men 15.000.000 kWh voor de drie turbines samen, goed voor 7500 Ecopower huishoudens en 4300 gemiddelde Vlaamse huishoudens.

Om de burgers te informeren, organiseert men op dinsdag 16 juni van 19 tot 20.30 uur een digitale informatiesessie om je maximaal te informeren over dit windproject.

“We organiseerden al eerder (op 24 juni 2019) een infomoment in Ranst rond dit project. Deze keer zal dezelfde informatie gegeven worden in het kader van het openbaar onderzoek van de omgevingsvergunningsaanvraag met milieueffectrapport (MER), dat loopt van 2 juni tot 1 juli. Het vergunningsdossier werd ingediend op 14 februari.”

Praktisch
Inschrijven is verplicht en kan via dit formulier. Je ontvangt hierna een e-mail met de link om op 16 juni online deel te nemen.

Digitaal informatiemoment over windturbineproject Ecopower en water-link.
Wanneer? dinsdag 16 juni, 19 – 20.30 uur.
Inschrijven verplicht.

Vragen over het project kan je nu al meegeven in het inschrijvingsformulier. Wie ingeschreven is, ontvangt achteraf het verslag van de informatievergadering, inclusief een overzicht van alle antwoorden op de gestelde vragen.

Kan je digitaal niet aanwezig zijn? Bezorg ons jouw gegevens en mogelijke vraag via dit formulier, en je krijgt het verslag inclusief antwoord achteraf toegestuurd.

Voor vragen over deze informatievergadering, neem je contact op met de dienst Omgeving van de gemeente Ranst via omgeving@ranst.be. 

Meer informatie over het project vind je hier.