Opnames Mr. Right op Campus Vesta

Opnames Mr. Right op Campus Vesta

EMBLEM/BROECHEM – Gisterenavond was op het op Campus Vest een drukte. De Chinese tv-serie “Mr. Right” hadden er avondopnames. Het is het tweede seizoen van “How to be a better man”, een tv-reeks die vorig jaar door meer dan 380 miljoen kijkers is gevolgd.

“Mr. Right” gaat over een tandarts Cheng Hao, gespeeld door één van de populairste Chinese acteurs van dit moment Jin Dong. Hij werkt in een gerenommeerde tandartsenpraktijk in Shanghai. Ondanks zijn drukke agenda heeft hij een opvallende hobby: mannen adviseren in de liefde. Zijn successen als liefdesadviseur doen niet vermoeden dat hijzelf nog nooit verliefd is geweest. Op het trouwfeest van een klant – dat plaatsvindt in België – ontmoet hij Luo Yue, een ambitieuze maar afstandelijke vrouw die hotelmanager is. De twee zijn absolute tegenpolen. Wanneer het fout loopt op het trouwfeest, wordt Luo Yue verplicht Cheng Hao en zijn goede vriend Zhang Mingyang mee op een roadtrip door Antwerpen te nemen.

Het eerste seizoen kreeg goede kritieken en waarderingscijfers in China. De verwachtingen voor het tweede seizoen zijn dus hoog.

Enkele beelden: