Oudejaarsnachtbiljet De Lijn vanaf nu digitaal

Oudejaarsnachtbiljet De Lijn vanaf nu digitaal

RANST – Dankzij de steun van je gemeentebestuur van Ranst kan je ook dit jaar gratis gebruik maken van alle feestbussen en -trams van oud op nieuw. Het oudejaarsnachtbiljet wordt deze editie op SMS uitgereikt. Je hoeft dus niet meer naar het gemeentehuis om je ticket op te halen. Je moet je wel vooraf registreren.

Nieuw: vooraf registreren
De Lijn is dit jaar overgeschakeld op een digitale vorm van tickets voor de Oudejaarsnachtbussen, nl. sms-tickets met voorafgaande registratie.

Via deze link kom je terecht op de speciale registratiepagina van ‘De Lijn’.

Belangrijk hierbij is dat je alle velden invult en dat het gsm-nummer dat je hier registreert ook hetzelfde is dat je gebruikt bij het verzenden van het sms-bericht tijdens oudejaarsnacht of op nieuwjaarsdag.

Na registratie krijg je een e-mail van De Lijn met de instructies voor de activatie van jouw SMS oudejaarsticket.  Je kan tot maximum 4 gezinsleden registreren onder één GSM-nummer. Belangrijk is wel dat iedereen alle verplaatsingen samen maakt, elke reiziger dient namelijk over een geldig vervoerbewijs te beschikken.

Het SMS ticket is geldig van 31 december 2017 om 18 uur tot 1 januari 2018 23:59 uur. Je mag binnen de geldigheidsperiode zoveel verplaatsingen maken als je wil.
Je activeert je ticket door EVENT te sturen 4884 tijdens oudjaar voor je op de bus of tram stapt. Per SMS ticket wordt er een kost van € 0,15 aangerekend door je provider.

Wens je je niet te registreren? Dan kan je nog steeds terecht in de Lijnwinkels of bij de chauffeur om je oudejaarsnachtbiljet te kopen aan € 3. Je kan ook een oudejaar SMS ticket kopen door EVENT te sturen naar 4884. Je betaalt dan € 3 (+ € 0,15 providerkost).

Meer info: www.delijn.be/oudjaar

In onze Ranst rijdt Feestbus 5. De dienstregeling vind je hier.
Overzicht aanbod provincie Antwerpen