Plaatsen 4de editie kinderrommelmarkt bijna volzet

Plaatsen 4de editie kinderrommelmarkt bijna volzet

BROECHEM –De 4de editie van de Broechemse kinderrommelmarkt op zaterdag 7 september lijkt ook dit jaar weer een voltreffer te worden. Zo zijn alle 100 blokken bijna volledig uitverkocht.  Ook de 56stejaarmarkt op zondag 8 september lijkt nu al een groot succes.

“Dit jaar zijn we er in geslaagd om een record te verbreken,” zegt het jaarmarktcomité van Broechem. “Kinderen uit Groot-Ranst krijgen 1 blok van 2,5 meter gratis. Er mag enkel speelgoed verkocht worden. Ouders kunnen achteraf met de centjes de kinderen trakteren op een ijsje of een ritje maken op de kermis,” vertelt Tom De Noël. De combinatie met de optredens van Eveline Cannoot, de gitaristen van de KSA van Broechem, Wim Soutaer en Swoop blijkt een echte succesformule. “

Promoteam op pad in de regio
“Ook de plekken op de 56ste jaarmarkt zijn nagenoeg helemaal volzet. Voor 15 augustus betaal je slechts 10 euro i.p.v. 20 euro per standplaats. Nog nooit kwamen er zoveel kramen naar Broechem. Met bijna 150 kramen is de jaarmarkt een voltreffer in het begin van het schooljaar,” zegt Tom.

“We zijn momenteel volop aan het flyeren op evenementen in de regio met ons promoteam en binnenkort zal onze tv-spot op tv-zender MENT te zien zijn voor heel Vlaanderen en Radio Zuidrand heeft een radiospot gemaakt. Ook zullen er in het straatbeeld binnenkort sandwichborden te zien zijn in heel de gemeente. En dan moet onze promotiecampagne bij de bakkers en onze gekende broodzakken nog beginnen.”

Meer info op www.jaarmarktbroechem.be.