Q-party strijkt neer in Den Boomgaard

Q-party strijkt neer in Den Boomgaard

BROECHEM – Op zaterdag 21 september 2019 zal de Q-music roadshow “Q-party” Broechem wederom opz’n kop zetten. Na de succesvolle edities van vorige jaren keren de bekende Q-dj’s MaartenVancoillie, Dorothee Dauwe en Bart Jan Depraetere inmiddels al voor het zevende jaar op rij terug naar evenementenhal Den Boomgaard.

De Q-party is al jaren hét feestje van radiozender Q-music. Een grote dansvloer, veel volk en een uitgelaten sfeer. In 2013 verscheen Broechem na lange afwezigheid terug op de Q-party kalender en het werd de afgelopen jaren telkens een schot in roos. In die mate zelfs dat Q- music geen seconde aarzelde om met de populaire roadshow jaarlijks terug te keren, wat Broechem inmiddels tot een vaste waarde in de Q-party jaarkalender maakt.

De lokale organisatie van dit event is in handen van Qoncept vzw. Samen met enkele lokale jeugdverenigingen leiden zij de praktische kant in goede banen. Evenementenhal Den Boomgaard wordt voor de gelegenheid volledig omgetoverd in een Q-music decor. Voor de lichtshow zal dit jaar gewerkt worden met modulaire led walls, waarin de Dj-booth verwerkt zit. Technisch en visueel erg spectaculair.

Muzikaal zullen de aanwezigen een brede waaier aan stijlen mogen verwachten. DJ Bart-Jan brengt de vetste hedendaagse danshits mee, en een Q-party is geen Q-party zonder het Foute Uur. Dorothee Vegas & Like Maarten laten je ‘loos gehen’ op de foutste muziek.

De organisatie verwacht 1500 bezoekers, wat tevens het maximum toegelaten aantal zal zijn om de kwaliteit te bewaken. Deuren openen om 21u. Vooraf tickets kopen is ten zeerste aangeraden want als de maximale capaciteit bereikt is kan je er niet meer bij.

Alle event- en ticketinfo vind je op www.qpartybroechem.be