Radio Zuidrand gooit met prijzen op zondag

Radio Zuidrand gooit met prijzen op zondag

RADIO ZUIDRAND – De lokale radio van de zuidrand sluit de zomervakantie af met de zomer top 100 én met 10 prijzenpakketten telkens ter waarde van 70 euro.

Op zondag 30 augustus 2020 tussen 12 en 19 uur zitten Dirk, Bert, Steven en Johan Van Mechelen met de beste zomerhits aller tijden in de studio vanuit de gemeente Hove.

“Ook deze keer kunnen we rekenen op 10 prijzenpakketten die we mogen wegschenken ter waarde van elk 70 euro. Hiervoor moet je tijdens de uitzending het woord ‘ZOMER’ per SMS sturen naar het nummer 0489/54 90 76 of je stuurt een mail naar studio@radiozuidrand.be, Je mail moet dan beginnen met ‘Zomer’. Vergeet niet je naam – adres en gsm/telefoon nummer mee te vermelden.” zeggen de bezielers van de radio.”

“Wij maken om 19.15u de winnaars bekend op de radio en onze FB pagina. De Zomertop 100 wordt mede mogelijk gemaakt door de facebookpagina Koop lokaal, koop loyaal # Groep voor en door Kontichnaren! E

Je kan Radio Zuidrand van Antwerpen op 105.1 FM of wereldwijd via www.radiozuidrand.be. De Zomertop 100 en regioradio Zuidrand is de goede combinatie om je vakantiezomer op de perfecte manier af te sluiten. Geniet nog één keer mee van de beste zomerplaten aller tijden.