Ranstse fotozoektocht ‘In het spoor van de stoomtram’ start op 1 mei

Ranstse fotozoektocht ‘In het spoor van de stoomtram’ start op 1 mei

RANST – Met de lente in het land kan je weer volop, in je bubbel, op verkenning in Ranst! Zoals elk jaar lanceert toerisme Ranst een ludieke fotozoektocht. Je kan vanaf 1 mei deelnemen aan de jaarlijkse fotozoektocht per fiets.

“In de brochure vind je 6 diverse opdrachten over de film ‘Rij mee door het Land van Playsantiën’ en de nieuwe politieroman van de Ranstse schrijver, Ludo Geluykens. Ook is er een schiftingsvraag voorzien. Natuurlijk zijn er weer een heleboel mooie prijzen te winnen! Als je bij de winnaars bent, word je hiervan in het najaar persoonlijk op de hoogte gebracht om je prijs in ontvangst te komen nemen.”

Praktisch: 
Je kan deelnemen van 1 mei tot 30 september 2021. De deelnameformulieren bezorg je ten laatste op 30 september 2021 op één van onderstaande adressen. Een brochure kost € 5. Hou tijdens de zoektocht zeker rekening met de geldende coronamaatregelen en lees het reglement even door voor vertrek.

Op verschillende verdeelpunten kan je vanaf 1 mei tijdens de openingsuren een brochure aankopen. Je kan de lijst hier terugvinden.