Rob Vanoudenhoven test zijn nieuwe zaalshow uit

Rob Vanoudenhoven test zijn nieuwe zaalshow uit

BROECHEM – Al sinds 2013 kan je bij JIPPAnimatie vzw exclusief enkele try-outs meemaken van verschillende comedians. “Ondertussen vragen de artiesten en boekingskantoren zelf al om een plek in onze garage,” zegt organisator Tom De Noël.

“In het begin moest ik heel wat artiesten overtuigen, maar nu kwam bijvoorbeeld de vraag van Live Comedy om tv-presentator Rob Van Oudenhoven te laten try-outen. In augustus van dit jaar komt daar nog eens Els de Schepper bij.” Nu werkt Vanoudenhoven aan een voorstelling waarin hij voor het eerst solo op de planken staat.

“Geen traditionele comedy”, zegt Vanoudenhoven. “Ik vertel over mijn eerste vijftig jaar op deze planeet, zonder dat ik per se humor in mijn verhalen wil krijgen.” In het verleden stonden ook Steven Goegebeur, Michael Van Peel, An Nelissen, e.a ook in de spotlights. “In juni komt Veerle Malschaerts voor de derde keer langs. Ze test haar nieuwe show ‘deel mij’ uit. Het is meer tragikomedie, maar als het even sterk zal zijn dan de vorige keer, dan zal het weer een zeer pakkende voorstelling zijn met een lach en een traan,” zegt Tom.

Tickets kan je best tijdig reserveren op www.jippa.be/comedy.