Sam Gooris eerste naam voor 55ste jaarmarktfeesten

Sam Gooris eerste naam voor 55ste jaarmarktfeesten

BROECHEM – Dit jaar bestaat de Broechemse Jaarmarkt 55 jaar, omdat het comité dit niet gewoon wil laten voorbijgaan hebben ze heel wat artiesten opgetrommeld om mee te vieren. De eerste naam die we bekend maken is topper Sam Gooris.

Marijke’, ‘Kom mijn liefste meisje’, ‘Wully bully’, ‘Laat het gras maar groeien’, ‘Basket Sloefkes’, ‘Ik heb de zon zien zakken in de zee’, …  Het zijn enkele tophits die iedere generatie luidkeels kan meebrullen tijdens de feesten in Broechem.

“We gaan tijdens de 3de kinderrommelmarkt op zaterdag 8 september 2018 heel wat artiesten laten passeren,” klinkt het bij het Jaarmarktcomité Broechem. “Tussen 13 en 18 uur zal Sam Gooris optreden. We zijn enorm blij dat we hem naar ons kleine Broechem hebben gekregen, want hij staat dit jaar onder meer op het Schlagerfestival in Hasselt en op Back To The 90’s in het Sportpaleis,” zegt Tom De Noël van het comité.

“De kinderrommelmarkt op zaterdag is tussen 13 en 15u30 en de jaarmarkt zal plaatsvinden op zondag 9 september, ook voor die dag hebben we heel wat extra animaties voorzien voor jong en oud.”

Inschrijven voor de kinderrommelmarkt en jaarmarkt is al mogelijk. De plaatsen zijn beperkt.

Meer namen worden binnenkort bekend gemaakt via www.jaarmarktbroechem.be.