SASK opent Black Box

SASK opent Black Box

LIER – De Stedelijke Academie voor Schone Kunsten in Lier opent op vrijdag 29 januari voor de tweede keer haar Black Box, waar afstuderende leerlingen hun werk tentoon kunnen stellen en waarin zijzelf zo ook mee in de kijker worden gezet.

Via de Black Box wil de academie aan de leerkrachten de kans geven om een tussentijdse evaluatie te maken. De leerlingen zelf krijgen dan weer de kans om zich grondig voor te bereiden op de eindjury die ze in juni moeten afleggen. De meeste eindwerken zijn vanzelfsprekend nog niet afgewerkt, sommige leerlingen zullen mogelijk enkel een ontwerp tentoonstellen. Wie de expo komt bezoeken, krijgt een evaluatiebriefje mee. Het is immers de bedoeling dat de leerlingen ook door het grote publiek worden geëvalueerd.

De Black Box vindt plaats in de academie aan de Koepoortstraat. De tentoonstelling wordt feestelijk geopend op vrijdag 29 januari om 20 uur en loopt tot en met zondag 7 februari. Op weekdagen en op zaterdag ben je van harte welkom van 9 tot 12 uur en van 13 tot 16.30 uur. Je kan ook op dinsdag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagavond van 18.30 tot 21 uur naar de werken komen kijken. Op zondag is de academie open van 9 tot 12 uur. De toegang is gratis.

Meer info
Stedelijke Academie voor Schone Kunsten, Koepoortstraat 1, 2500 Lier
03 488 14 27, – sask@lier.be
www.academielier.be