Schoolgerief tekort bij Wereld-Delen

Schoolgerief tekort bij Wereld-Delen

BROECHEM – Het schooljaar begint te naderen en Wereld-delen doet een oproep om kansarme gezinnen in onze regio te helpen. Dit jaar heeft het magazijn van de organisatie een tekort aan schoolgerief.

“Dat maakt ons bezorgd, zo vlak voor het nieuwe schooljaar. Dus doen wij op u allemaal beroep. Ga op zoek in huis en bezorg ons alle nog degelijke goederen, die kinderen kunnen gebruiken als ze naar school gaan,” zegt Chris Nollet van Wereld-Delen.

Wat kan het magazijn allemaal gebruiken?
Gewone boekentassen, draagzakken (boekentassen om op de rug te dragen), pennenzakken, leuk schrijfgerei, meetlatten en latjes, slijpers, gommen, schaartjes, notablokjes, ongebruikte schriften, houders voor op een bureau, bureeltjes voor jonge studentjes, plakbandhouders, nietjesmachine, plastic bladhouders, zwemzakken, turnzakjes, goede nog bruikbare en propere turnpantoffels …, maar ook (en daar gaat men rond deze tijd ook naar op zoek) sportkledij, voetbal- en loopschoenen, enz…

Wanneer binnenbrengen?
Op dinsdag en woensdag tussen 10 en 12 uur en op vrijdag van 14 tot 17 uur in het magazijn, Van den Nestlaan 104b Broechem, of op woensdagmorgen vanaf 9.30 uur in Het Klooster, Kapelstraat 19 Broechem. Of op afspraak, je neemt dan best telefonisch contact op.

http://wereld-delen.be