Sneltesten bij Apotheek Van den Broek

Sneltesten bij Apotheek Van den Broek

BROECHEM – Vanaf 12 juli kan je je laten testen in jouw huisapotheek. Zo lanceert Apotheek Van den Broeck te Broechem een online reservatiesysteem.

“Met de hulp van thuisverpleegkundigen nemen we in de apotheek een snelle antigeentest af. Je moet wel even verifiëren of een snelle antigeentest voldoet aan de vereisten voor jouw bestemming of evenement,” laat de apotheek weten;

Om te reizen kan je dit makkelijk terugvinden op https://diplomatie.Belgium.be/nl. “Patiënten zijn zelf verantwoordelijk om te controleren of een sneltest voldoet aan de nodige vereisten voor een reis of evenement. Zorg ook dat je tijdig je test inplant en laat afnemen.”

Vanaf 12 juli op afspraak met behulp van een online google-form. Ook in de zusterapotheek in Bevel ben je welkom om je te laten testen via dit google-form. “Dit zijn geen terugbetaalde testen. De prijs bedraagt 26.72 euro per persoon.Patiënten met symptomen of na hoog-risicocontact komen niet in aanmerking voor een sneltest in de apotheek. Zij worden doorverwezen naar hun huisarts voor een PCR-test.”