Spelers Lierse SK openen nieuwe i-Fitness Lier

Spelers Lierse SK openen nieuwe i-Fitness Lier

LIER – De start van een nieuw jaar is voor vele mensen ook de start van heel wat goede voornemens. Zo ook het voornemen om meer te gaan sporten. Voor de inwoners uit Lier en omgeving is er alvast geen excuus meer om het nieuwe jaar niet-sportief in te zetten.

Deze vrijdagavond werd immers de gloednieuwe i-Fitness officieel geopend in aanwezigheid van Lierse SK spelers Aurélien Joachim, Patrick Rakovsky en Tim Hall.

Ook Radio Frekwent was erbij. i-Fitness nam de bestaande fitnessclub Fit Effect over van Maged Samy, eigenaar Lierse SK, die eerder dit najaar ook de voetbalclub zelf verliet en te koop zette. Voor zowel het personeel als de klanten van Fit Effect is de overname goed nieuws.

Van trainingsclub voor spelers van Lierse tot i-Fitness
Het gebouw waar i-Fitness is in ondergebracht is niet onbekend in Lier. Eerst bekend als ‘Huis in Beweging’ werd deze in 2012 overgenomen door Maged Samy, tot voor kort voorzitter en eigenaar van voetbalclub SK Lierse. Hij bouwde het om tot Fit Effect, een locatie waar niet alleen de spelers van de voetbalclub aan hun conditie konden werken, maar ook een voor het grote publiek toegankelijke fitness. Met het aangekondigde vertrek van Maged Samy als eigenaar en investeerder van SK Lierse eerder dit najaar, werd ook voor Fit Effect een overnemer gezocht én gevonden.

Nieuwste toestellen
De eigenaars van i-Fitness hebben van de overname eind september gebruik gemaakt om de club grondig op te frissen en te investeren in heel wat nieuwe toestellen. De medewerkers van Fit Effect kunnen aan de slag blijven in i-Fitness en ook de bestaande leden zijn er meer dan welkom.  “Fit Effect had een team van deskundige medewerkers die een goede band hebben met de leden van de club. We zagen dat meteen als een aanwinst zijn voor onze groep en hebben de bestaande medewerkers dan ook de kans gegeven mee over te stappen naar i-Fitness. “aldus Dave De Beule, vennoot bij i-fitness en zaakvoerder van de vestiging in Lier. “Ook de leden van Fit Effect zullen zich welkom blijven voelen bij i-Fitness. Zeker nu we deze hebben opgefrist en voorzien van nieuwe apparatuur en groepslessen. We kijken er dan ook naar uit om de mensen van Lier en omstreken vanaf vandaag officieel in onze nieuwe club te verwelkomen” voegt Dave eraan toe.

i-Fitness, kwaliteit boven kwantiteit
Lier is de 10e vestiging van i-Fitness sinds de oprichting van de groep in 2009. De gestage groei van de afgelopen jaren en het relatief beperkt aantal clubs in Vlaanderen en Brussel, passen perfect in de filosofie van de groep waarbij kwaliteit primeert op kwantiteit.

i-Fitness wil een keten zijn van jonge, frisse en goed uitgeruste fitnessclubs, waarbij persoonlijke aanpak en comfort primeren. Modern ogende en kraaknette clubs, uitgerust met de nieuwste apparatuur, groepslessen die inspelen op de nieuwste sport-& lifestyle trends en geschoold personeel dat steeds ter beschikking staat van de klanten. Met deze ingrediënten wil i-Fitness het verschil maken.

Voor meer info zie www.i-fitness.be