Stalteater Oelegem stelt nieuw seizoen voor

Stalteater Oelegem stelt nieuw seizoen voor

OELEGEM – Het Stalteater heeft het nieuwe seizoen voorgesteld. Je kan nu al kiezen om een abonnement aan te schaffen, zo doe je een voordeel als je alle stukken gaat bekijken.

Het theaterseizoen start in september met een gastvoorstelling van Thetaer PEG met ‘Koken met Elvis’, een komedie van Lee Hall in een bewerking van Hugo Matthysen. Jacques Peustjens zal dit stuk regisseren.

In november staat actrice Monique Van Ost op de planken in de stal. Ze brengt het verhaal van ‘Meneer Jules’ die gebaseerd is op de roman  ’De buitenkant van Meneer Jules’ van Diane Broeckhoven. Het stuk kreeg door regisseur Liliane Keuleers een bewerking.

Koekoeksnest en Ivanov
In januari en februari brengt men het stuk ‘Eén vloog over het koekoeksnest’, een psychologisch drama van Dale Wasserman. Het stuk doet wellicht een belletje rinkelen als je de film ‘One Flew over the Cockoo’s nest’ met Jack Nicholson ooit hebt gezien. Yoke Cammaert neemt de regie in handen.

Het seizoen in april en mei zal worden afgesloten met ‘Ivanov’, een drama van Anton Tsjechov in een bewerking van Piet Arfeuille. De regie van dit stuk zal gedaan worden door Bernard Soenens.

Meer info
http://www.stalteater.be/