Stalteater zoekt muzikanten voor ‘De Tweeling’

Stalteater zoekt muzikanten voor ‘De Tweeling’

OELEGEM – Voor de productie van ‘De Tweeling’, die in februari en maart zijn voorstellingen heeft, is het Oelegemse Stalteater op zoek naar 1-2 live-muzikanten.

De muzikanten zorgen voor de interactie met de acteurs en voor een muzikale ondersteuning. Zowel tijdens scènewissels, als ter ondersteuning van het spel van de acteurs (zowel beweging als tekst) kan er muziek worden gespeeld. “Daarnaast is er een mogelijkheid om voor/na de voorstelling muziek te spelen in onze bar. Het is belangrijk dat je graag improviseert en creëert op zelfstandige basis of met andere muzikanten,” zegt Nele Grootjans die haar regisseerdebuut heeft in het theatergezelschap.

Bij interesse of vragen: stuur een mailtje naar nele.grootjans@telenet.be

Informatie stuk
De Duitse tweelingzusjes Lotte en Anna worden op jonge leeftijd van elkaar gescheiden. Aan de vooravond van WOII groeien ze op in een ander milieu: Anna in Nazi-Duitsland, Lotte in Vlaanderen. Het contact raakt verbroken en de kloof tussen beiden wordt alsmaar groter. Kunnen ze deze kloof na 40 jaar terug overbruggen? Of heeft het verleden een te grote impact gehad?

Meer info: www.stalteater.be