Start heraanleg Venusstraat

Start heraanleg Venusstraat

OELEGEM – In Oelegem wordt de Venusstraat tussen Vincent Goossenslaan en Schildesteenweg heringericht, samen met de parking aan de parochiezaal.

Op 23 april start de aannemer met de voorbereidende werken, zodat de nutsmaatschappijen de nodige aanpassingswerken kunnen uitvoeren. De straat zal vanaf eind april afgesloten zijn voor het doorgaand verkeer.

“Aan de ouders van de kinderen die afgezet moeten worden aan één van beide scholen vragen we om de zone van de werken met de auto zeker te (ver)mijden en waar mogelijk de fiets te gebruiken. Dit om verkeersdrukte en de risico’s te beperken. Kort parkeren op het grasveld tegenover de school is niet toegelaten. De scholen communiceren zelf nog over praktische afspraken en bereikbaarheid,” staat er te lezen op de gemeentelijke website.

Zonder onvoorziene omstandigheden en zonder weerverlet zullen de werken klaar zijn tegen het bouwverlof in juli. Na de werken zal de Venusstraat ter hoogte van de Vincent Goossenslaan permanent afgesloten blijven voor alle verkeer.