Stel je kandidaat als Mooimaker en win een jaar gratis ramenwas

Stel je kandidaat als Mooimaker en win een jaar gratis ramenwas
RANST – Zwerfvuil is vervelend, maar samen kunnen we het probleem aanpakken. Het vraagt maar een kleine moeite om dat grote probleem definitief uit Ranst te bannen.

“De vele inspanningen van de gemeente om zwerfvuil te voorkomen, volstaan niet. Dus hebben we het engagement van iedere inwoner nodig,” Deze oproep doet de milieudienst naar al hun burgers.

“Als iedereen voor zijn eigen deur keert… Dat lijkt ons nog eens een fijn plan. Samen met OVAM zet de gemeente Ranst de schouders onder ‘Mooimakers’. Dat project wil Vlaanderen bevrijden van zwerfvuil en sluikstort. Samen met jou!

Daarom roepen de gemeente Ranst en Mooimakers de inwoners, bedrijven, scholen en verenigingen op tot actie. Handen uit de mouwen dus om de straten, parken en buurten weer mooi te maken. En te houden.”

Hoe kan je deelnemen? 

  • Surf naar mooimakers.be
  • Registreer je
  • Maak een affiche voor jouw straat
  • Duid op de kaart aan waar jij regelmatig zwerfvuil zal ophalen
  • Vraag je gratis materiaal zoals een grijptang, handschoenen, fluohesje en vuilzakken aan bij de milieudienst via 03 470 10 89 of milieu@ranst.be

Win een jaar gratis ramenwas!
Je kan thuis een affiche ophangen en/of een sticker op je brievenbus kleven. Deze kan je  krijgen bij de milieudienst. Maak er een foto van en stuur die in via www.mooimakers.be en win € 250 aan waardebons voor een ruitenwasser!

Meer info?
Milieudienst gemeente Ranst via 03 470 10 89 of milieu@ranst.be of via www.mooimakers.be