Stem op je favoriete Korte Keten Kop

Stem op je favoriete Korte Keten Kop

REGIO – De data van de Week van de Korte Keten 2021 is bekend. Van 15 tot 23 mei kan je in heel Vlaanderen weer deelnemen aan allerlei activiteiten die verband houden met de Korte Keten.

Ontdek alle activiteiten op https://weekvandekorteketen.be.

Stem op je favoriet uit de regio
De Provincie Antwerpen gaat op zoek naar een Korte Keten Kop. Welk van deze gezichten is voor jou het boegbeeld van korte keten verkoop? Stemmen kan nog t.e.m. 6 mei.

Uit onze regio nemen Bart Verstraete van Vremdveld uit Vremde en Linda Van Dessel van Recht van’t Veld uit Duffel deel. Stemmen kan via onderstaande link.

Bart Verstraete teelt biologische groenten, fruit en bloemen op ’t VremdVeld in Vremde (Boechout). Hij stapte in de korteketenverkoop om voedselkilometers te beperken en kraakverse producten aan te bieden via een korte keten. Het persoonlijk contact met de klanten, die hun groenten komen halen en hun bessen zelf plukken, staat centraal. De zelfpluk in een mooie omgeving is voor veel klanten een moment van onthaasting en dus een mooi voorbeeld van landbouwbeleving.

Linda Van Dessel runt samen met echtgenoot Raf het familiebedrijf Recht van ’t Veld. Naast eigen vollegrondsgroenten en chrysanten verkopen ze ook groenten, vlees en zuivel van collega-landbouwers in hun sympathieke hoevewinkel. De korteketenverkoop levert volgens Linda enkel voordelen op: voor consument én producent!

Stemmen kan via DEZE LINK.