Tiende boek voor schrijver Geluykens

Tiende boek voor schrijver Geluykens

RANST – Schrijver Ludo Geluykens zit ondertussen al aan zijn tiende boek in de reeks ‘Somers en De Winter’. Ook deze keer belooft de schrijver een spannend verhaal. Het verhaal speelt zich af op en rond verschillende rivieren.

Omdat ze een zeecruise te gevaarlijk vinden, beslissen commissaris Bruno Somers en zijn vrouw Sonja om een riviercruise te doen op de Seine. Achteraf blijkt dat één van de medereizigers, Nadja Van De Vijver, een secretaresse bij projectontwikkelaars LGD&B uit Lier, de dag na de cruise is vermoord in de buurt van de Eiffeltoren in Parijs. Tijdens hun onderzoek stoten commissaris Bruno Somers en hoofdinspecteur Paul De Winter nog op een tweede moord. Deze gebeurde tijdens een riviercruise op de Rijn. Somers en De Winter moeten in de omgeving van de riviercruises op zoek naar de moordenaars. Al snel blijkt dat het op en naast de cruiseboten ook niet allemaal glitter en glamour is.

De kostprijs in de boekhandel is € 19,90 per boek.

Je kan de boekvoorstelling gratis bijwonen op 6 maart om 19 uur in de bib te Ranst. Burgemeester Johan De Ryck stelt het boek mee voor. Je geeft best wel een seintje als je komt via ludogeluykens@skynet.be of 0478 450 150