Valse aankondiging optreden K3 en Ghost Rockers

Valse aankondiging optreden K3 en Ghost Rockers

RANST – Via de website ‘Uit In Vlaanderen’ en mogelijk ook via diverse andere mediakanalen werd een gratis optreden van Ghost Rockers en K3 aangekondigd op 1 juli 2018 onder organisatie van de gemeente Ranst op het Provinciaal Groendomein Vrieselhof.

“Zowel de gemeente Ranst als Studio 100 betwisten dat een dergelijk optreden door hen zal worden georganiseerd. De aankondiging werd door onbekenden gedaan en het optreden zal dus niet plaatsvinden,” laat de gemeente Ranst weten in een persbericht. “Er kwam geen officiële aanvraag voor een optreden van Ghost Rockers en K3 binnen bij Studio 100 voor een evenement in Ranst op 1 juli 2018.”

De gemeente heeft ondertussen klacht neergelegd bij de politie wegens het ongeoorloofd karakter van deze aankondiging alsmede de identiteitsfraude waarbij de gemeente Ranst ten onrechte als organisator werd vermeld. Ook Studio 100 beraadt zich momenteel over mogelijke juridische stappen.

Mocht u op enigerlei wijze getroffen zijn en/of schade ondervinden door deze misleidende aankondiging verzoeken wij u hiervan melding te maken bij de politie in Ranst.