Veel belangstelling op voorstelling boek

Veel belangstelling op voorstelling boek

RANST – In de Ranstse bibliotheek werd woensdagavond al het achtste boek van schrijver Ludo Geluykens voorgesteld. Heel wat vrienden, familie en nieuwsgierigen kwamen langs om de voorstelling bij te wonen.

“Eerst en vooral wil ik mijn familie geruststellen, het boek “Wraak in de familie” gaat zeker niet over iemand uit onze familie,” vertelt Ludo. “Toch is het verhaal heel herkenbaar, want net nog deze week bleek er weer een soortgelijk verhaal in de media te komen dat een koppel elkaar neerstak.”

Hilde Goris, schepen, mocht het boek al lezen en stelde vast dat heel wat plekken herkenbaar zijn weergegeven en dat het duo Somers en De Winter in hun vaste kroeg, de Solsleutel, na hun werk regelmatig een 33-er gaan drinken. “Ook opvallend is dat ik Ludo heel vaak zie joggen, zoals één van de personages,” merkt Hilde op. “Iedereen moet dit boek kopen of zeker lezen, want ik vernam van de bibliothecaris dat het boek van Ludo in de top 5 staat van meest uitgeleende boeken.”

Je kan het boek, en ook de overige 7, rechtstreeks kopen bij Ludo (via www.ludogeluykens.be) of in de Standaard Boekhandel, of via Bol.com.

Deze diashow vereist JavaScript.