Verkeers- en parkeerhinder tijdens jaarmarktfeesten Broechem

Verkeers- en parkeerhinder tijdens jaarmarktfeesten Broechem

BROECHEM –  Tijdens het komende weekend van 7 tot en met 10 september vinden er de 55ste editie van de jaarmarktfeesten plaats in het centrum van Broechem.

Hierdoor zijn heel wat straten (tijdelijk) verkeersvrij en geldt er op bepaalde plaatsen ook een parkeerverbod. Hou hier dus rekening mee!

Woensdagavond 5 september zal de kermis zich nestelen op het Gemeenteplein en een stuk in de Lostraat. Vanaf donderdagochtend 6 september is er een parkeerverbod op de parking achter ‘De Fakkel’. Zaterdag 8 september vinden hier vanaf 13 uur een kinderrommelmarkt en diverse optredens plaats, het parkinggedeelte is die dag dan afgesloten vanaf 8 uur ’s morgens voor de opbouw.

Op zondag 9 september is het jaarmarkt, er geldt dan een parkeerverbod in de Pertendonckstraat, Gemeenteplein en de Gustaaf Peetersstraat. De markt start vanaf de Broddestraat in de Pertendonckstraat en eindigt in de Gustaaf Peetersstraat ter hoogte van de Emblemseweg/Mollentstraat.

Hierdoor zullen de straten volledig afgesloten zijn tussen 6 en 15 uur. Het Streep, de Oelegemsesteenweg, Pater Domstraat, Kapelstraat en de parking achter de Fakkel zijn afgesloten vanaf 6 tot 17 uur voor de Knoeselkoers.

De organisatoren van de jaarmarkt en de Knoeselkoers raden aan om te parkeren in de speciaal voorziene parking in de Mollentstraat, Steenweg op’t Fort en op de parking van de AD Delhaize. Meer parkeerinfo.

Het verkeer moet omrijden via de Bistweg en/of de Emblemseweg.

Bekijk meer info op www.jaarmarktbroechem.be.