Verkeers- en parkeerhinder tijdens jaarmarktfeesten

Verkeers- en parkeerhinder tijdens jaarmarktfeesten

BROECHEM – Tijdens het komende weekend van 6 tot en met 9 september vinden er de 56ste editie van de jaarmarktfeesten plaats in het centrum van Broechem.

Hierdoor zijn heel wat straten (tijdelijk) verkeersvrij en geldt er op bepaalde plaatsen ook een parkeerverbod.

Woensdagavond 4 september zal de kermis zich nestelen op het Gemeenteplein (achter kerk) en een stuk in de Lostraat. Vanaf donderdagochtend 5 september is er een parkeerverbod op de parking achter ‘De Fakkel’. Zaterdag 7 september vinden hier vanaf 13 uur een kinderrommelmarkt en diverse optredens plaats, het parkinggedeelte is die dag dan afgesloten vanaf 8 uur ’s morgens voor de opbouw tot 19 uur.

Op zondag 8 september is het jaarmarkt, er geldt dan een parkeerverbod in de Pertendonckstraat, Gemeenteplein en de Gustaaf Peetersstraat. De markt start vanaf de Broddestraat in de Pertendonckstraat en eindigt in de Gustaaf Peetersstraat ter hoogte van de Emblemseweg/Mollentstraat.

Hierdoor zullen de straten volledig afgesloten zijn tussen 6 en 15 uur. Het Streep, Lostraat, de Oelegemsesteenweg, Pater Domstraat, Kapelstraat en de parking achter de Fakkel zijn afgesloten vanaf 6 tot 17 uur voor de Knoeselkoers.

Bekijk de hele info op deze pagina.