Verkeershinder tijdens jaarmarktfeesten

Verkeershinder tijdens jaarmarktfeesten

BROECHEM – Tijdens het komende weekend van 8 tot en met 11 september vinden de vernieuwde jaarmarktfeesten plaats in het centrum van Broechem. Hierdoor zijn heel wat straten (tijdelijk) verkeersvrij en geldt er op bepaalde plaatsen ook een parkeerverbod. Hou hier dus rekening mee!

Vanaf vrijdag 8 september is er een parkeerverbod op de parking achter ‘De Fakkel’. Zaterdag vinden hier vanaf 13 uur een kinderrommelmarkt en diverse optredens plaats, het parkinggedeelte is dan afgesloten vanaf 10 uur.

Op zondag 10 september is het jaarmarkt, er geldt dan een parkeerverbod in de Pertendonckstraat, Gemeenteplein en de Gustaaf Peetersstraat. De markt start vanaf de Broddestraat in de Pertendonckstraat en eindigt in de Gustaaf Peetersstraat ter hoogte van de Emblemseweg/Mollentstraat.
Hierdoor zullen de straten volledig afgesloten zijn tussen 6 en 15 uur. Ook een gedeelte van de parking van het gemeentehuis zal gedeeltelijk afgesloten zijn voor het singer-songwriterspodium en het jaarmarktcafé.

Het Streep, de Oelegemsesteenweg, Pater Domstraat en de parking achter de Fakkel zijn afgesloten vanaf 6 tot 17 uur voor de Knoeselkoers.
De organisatoren van de jaarmarkt en de Knoeselkoers raden aan om te parkeren in de speciaal voorziene parking in de Mollentstraat, Steenweg op’t Fort en op de parking van de AD Delhaize.

Het verkeer moet omrijden via de Bistweg en/of de Emblemseweg.

Bekijk een overzichtelijk kaartje op de website van de jaarmarkt.