Vernissage en optreden in LO Pétillante

Vernissage en optreden in LO Pétillante

BROECHEM – In buurthuis LO Pétillante staat er deze weken heel wat op de agenda. Op 11 november is er een vernisage van EL, daarna kan je genieten van een optreden van Peter Ceulemans. De expo is te bezichtigen tot 25 november.

Met het thema Godin! toont Elke haar jongste werken. Er zit een Godin in elke vrouw, ongeacht kleur, vorm of leeftijd. In haar schilderijen laat ze die vonk zien, soms sober, soms ingetogen, soms fel en kleurrijk. Neem ook eens een kijkje op haar facebook-pagina. Je vindt er nog mooie voorbeelden, en we lazen er dat ze ook uw verhaal kan omzetten in een schilderij. Na de vernissage is er ook nog een optreden van Peter Ceulemans.

Peter Ceulemans
Deze gitarist en singer-songwriter ken je misschien wel van de folkgroep ‘Moragh’. Peter Ceulemans staat echter ook solo zijn mannetje. Zijn repertoire bestaat uit zowel eigen werk als covers. Sommige nummers zijn Engelstalig, andere brengt hij in z’n eigen streektaal. Hierbij laat hij zich graag beïnvloeden door zijn muzikale helden: Tom Waits en Luka Bloom zijn onmiskenbaar aanwezig. Peter speelt meestal in de typisch Keltische dadgad-stemming. In 2012 bracht hij een Engelstalige solo-cd uit: ‘Lightkeeper, out of the dark.’

Inkom? Vrije bijdrage
Wanneer? vrijdag 11 november 19u (optreden om 21u)
Waar? LO Pétillante, Antwerpsesteenweg 98, Broechem
www.lo-petillante.be