Verschillende activiteiten voor Dag van de Jeugdbeweging

Verschillende activiteiten voor Dag van de Jeugdbeweging

RANST – Vrijdag 23 oktober is het de Dag van de Jeugdbeweging. De gemeente Ranst organiseert verschillende activiteiten voor de kinderen en jongeren van de jeugdbewegingen.

Vrijdag 23 oktober is het de Dag van de Jeugdbeweging. Je weet wel, die dag dat alle leden van de chiro, scouts, KSA enz. in uniform naar school gaan en vaak samen ontbijten. Jeugddienst Ranst doet dit jaar graag mee!

Versnaperingen op verschillende locaties
Die vrijdagnamiddag bieden wij voor alle kinderen die in uniform naar school komen een heerlijke versnapering met een drankje aan. Na schooltijd zullen we in ieder dorp een tentje opstellen waar je dit kan afhalen. In Ranst en Broechem zetten we ons aan de kerk, in Oelegem staan we op het grasveld naast het OCMW en in Emblem aan de school.

Voor de leiding en de oudste groepen van onze jeugdverenigingen hebben we ook een toffe activiteit. In de evenementenhal in GC Den Boomgaard is er ’s avonds een standup comedy optreden van Kamal Kharmach. De deuren zijn geopend om 19.30 uur. Inschrijven is verplicht en gebeurt door de vereniging. Mondmasker is verplicht, maar luid lachen maakt veel goed!

En als kers op de taart krijgt elke jeugdvereniging in Ranst een verrassingspakket waarmee de leden zich het hele weekend kunnen vermaken. Kortom: véél fun in Ranst dat weekend!