Viooltjes voor Peru van Chico Latino

Viooltjes voor Peru van Chico Latino

BROECHEM – Traditiegetrouw kan je ook dit jaar weer viooltjes kopen bij Chico Latino. De volledige opbrengst van de actie gaat naar de werking van Chico Latino in Peru.

“Omwille van de situatie omtrent COVID 19 is de werking in Peru momenteel aangepast, er wordt ingezet op individuele begeleiding in plaats van het organiseren van de groepsmomenten met de ouders en de (huiswerk)klassen met de kinderen,” laat de organisatie weten.

“In heel wat gezinnen zijn de laatste maanden voorzieningen bezorgd zodat de kinderen schoolwerk kunnen maken (gaande van smartphone over boeken tot een tafel en stoel). Er wordt ook informatie en beschermingsmateriaal verschaft ivm COVID 19.”

Meer informatie over de situatie in Peru kan je ook volgen via de website: www.chicolatinoranst.be. “Het zou ons dit jaar dus extra deugd doen om jullie mooie viooltjes te kunnen leveren, gezien ook in België een aantal fondsenwervende activiteiten niet zijn kunnen doorgaan. “

Hoe kan je bestellen?
Door een mailtje te sturen met je bestelling of door je bestelling met het correcte bedrag te bussen bij Klaartje Vantongerloo (Antwerpsesteenweg 7/3 Broechem).

Wanneer krijg je je viooltjes?
Deze zijn op te halen op zaterdag 3 oktober tussen 14u en 17u (extra lange ophaaltijd dit jaar om de spreiding maximaal mogelijk te maken) aan de Ranstsesteenweg 160 in Ranst. 

Tot wanneer kan je bestellen? Dat kan via e-mail of op papier tot woensdag 30 september. Download hier het formulier.