Voorstelling “Ivanov” coronaproof bij Stalteater Oelegem

Voorstelling “Ivanov” coronaproof bij Stalteater Oelegem

OELEGEM – Van 27 november tot en met 12 december speelt men het Stalteater te Oelegem het stuk ‘Ivanov’ van Anton Tsjechov en een bewerking van Piet Arfeuille. De repetities werden in maart begin dit jaar stilgelegd door welbekende redenen.

Toch is het bestuur van de toneelgroep in Oelegem er in geslaagd om een coronaproof-versie te organiseren. Daarom verloopt het dit jaar iets anders.

“De programmatie van onze producties verloopt dit seizoen anders. We hebben een aantal producties op de planning staan, maar deze worden systematisch gelanceerd bij de start van ieder repetitieproces. Zo creëren we de flexibiliteit om een productie wel of niet te lanceren afhankelijk van de coronamaatregelen op dat moment. Omdat er geen zekerheid is over het aantal producties dat we dit seizoen zullen spelen, worden er geen abonnementen verkocht, maar werken we uitsluitend met losse tickets.”

Beperkte capaciteit en extra grote bar
“We stellen de gezondheid van onze toeschouwers en vrijwilligers steeds voorop. Daarom heeft het Stalteater maatregelen genomen om een theaterbezoek in coronatijd veilig te laten verlopen. Zo hebben we looproutes in onze zalen, beperken we de capaciteit van de zaal, verhuizen we onze bar naar de schuur of stal om extra ruimte te creëren…”

http://www.stalteater.be