Voorzitter Open VLD Ranst lanceert eigen Facebookpagina

Voorzitter Open VLD Ranst lanceert eigen Facebookpagina

VERKIEZINGEN 2018 – Alle borden van Open VLD Ranst werden intussen in twee gespleten nadat er een klacht werd ingediend bij de cel verkiezingen. De borden waren groter dan 4m2. Tot op vandaag is er op de website van de partij nog steeds geen programma te bespeuren. De voorzitter van de partij, Sonja De Pooter, maakt wellicht deze bekend via een eigen Facebookpagina.

Al 161 vind-ik-leuk vonden de weg naar de pagina.

“Open VLD Ranst gaat met een verjongde en vernieuwde lijst naar de gemeenteraadsverkiezing van 14 oktober. Een mix van bestuurservaring en jong dynamisch talent. 25 enthousiaste kandidaten. Ranstenaren met gezond verstand . Met een warm hart voor Ranst, Oelegem, Broechem en Emblem,” laat Sonja op de pagina weten.

Partij voor jongeren, senioren, verenigingen
Alle zetelende mandatarissen gaan weer voor hetzelfde plekje in de gemeenteraad. “Wij gaan opnieuw voor een financieel gezond, een veilig en een welvarend Ranst.  Een Ranst dat bruist van het verenigingsleven.  Een Ranst waar senioren zich thuis voelen. Een Ranst waar jongeren zich ontplooien en ontwikkelen. Een Ranst voor ondernemers en ondernemende burgers.  Ik ben oprecht fier op Open VLD Ranst.  Ontdek de komende dagen waarvoor we gaan en staan,” klinkt het strijdvaardig op de pagina.