Waar volgen onze partijen de uitslag?

Waar volgen onze partijen de uitslag?

VERKIEZINGEN 2018 – Morgen, zondag 14 oktober ,mag u van 8 tot 15 uur gaan stemmen in het stemhokje. Kiezen voor de schepenen, gemeenteraadsleden en de burgemeester voor de komende 6 jaar. Zijn er al coalities gevormd? En waar volgen alle kandidaten de resultaten op?

Waar eindigt het in een feestje, of waar gaat men bezinnen en bekijken wat er moet gebeuren?

We vroegen het aan de lijsttrekkers vorige week per e-mail.

CD&V/Wij Ranst had eerst plannen om naar het Gildenhuis in Broechem te gaan en daar de uitslag te volgen. Maar later kregen we een mail van Tine Muyshondt dat ze in de schuur van Den Moor ongeduldig zullen wachten op de uitslag.

Groen Ranst kiest ervoor om op hun “zolder” in de Venweg samen te komen. Iedereen neemt een knabbeltje mee en drankjes zullen aangeboden worden aan lage prijzen.

N-VA Ranst heeft gekozen om naast het stembureau in Broechem haar tenten op te zetten. In de polyvalente zaal GC Den Boomgaard van Broechem zal de tot nu toe grootste partij op grote schermen het resultaat volgen.

Open VLD Ranst werd ook aangeschreven. Burgemeester Lode Hofmans heeft na twee mails tot op heden nog geen reactie gegeven. Uiteindelijk reageerde gisteren, zaterdag 13 oktober, Sonja De Pooter dat men de uitslag zal volgen in café De Lindenboom.

Vlaams Belang Ranst verwacht dat ze met hun ‘ene’ zetel toch meerdere postjes weer gaat krijgen en volgt het nieuws deels thuis op, maar ook een stuk in de Solsleutel.