WEDSTRIJD. Circus Barones pakt uit met wintercircus ‘Surprise’

WEDSTRIJD. Circus Barones pakt uit met wintercircus ‘Surprise’

WEDSTRIJD – Na de succesvolle tournee van vorig jaar die de naam ‘reis door de wereld’ liet het circus Barones zich dit jaar inspireren door de meest bekende sprookjes. Wij mogen 25 duotickets weggeven. Zie onderaan hoe je kan deelnemen.

“Onze inmiddels beroemd geworden clown Patatje is uw gastheer en voert u mee doorheen sprookjesland op een verrassende wijze. In deze barre wintertijd zal hij u op zijn vliegend tapijt meevoeren naar het sprookjesland van duizend en een nacht gelegen in verre warme Oriëntaalse gebieden,” zegt het circus.

“De acrobaten, clowns en dieren van circus Barones brengen een wervelende show die de toeschouwer niet enkel zal doen verbazen of lachen met onze knotsgekke clowns, maar ook tot ontroering zal gebracht worden tijdens de reis door sprookjesland.”

Zoals de naam van het programma ‘Surprise’ doet vermoeden wil het circus de toeschouwer dit jaar aangenaam verrassen. De directie van het circus Barones is fier dit jaar een uniek act te brengen.

Sprookjesachtige voorstelling
“Een duet uit Polen brengt u een adembenemende kracht acrobatische act. Ook de clowns laten zich niet onbetuigd en vervoeren een van oudsher bekende Engelse dame de piste in met een eigenzinnig taxivoertuig dat tot hilarische toestanden leidt,” klinkt het bij het circus.

Uiteraard er zijn er nog vele andere mooie acts tijdens dit 2 uur durend programma, maar zoals gezegd wil Barones hier niet te veel over kwijt en zoals het in sprookjesland past laat men de toeschouwer graag zelf tot ontdekking komen.

‘Surprise’ is een circusprogramma dat jong tot oud zal boeien in de verwarmde circustent op het Antwerpse zuid thv de Piva.

Praktisch
Waar? Desguinlei 246 2018 Antwerpen, Parking PIDPA
Wanneer? Zaterdag 21 dec. om 15 u, zondag 22 dec. om 11 u en om 15 u, maandag 23 dec. om 15 u, woensdag 25 dec. om 15 u, donderdag 26 dec. om 11u en om 15 u, vrijdag 27 dec. om 15 u, zaterdag 28 dec. om 15 u, zondag 29 dec. om 11 u en om 15 u, maandag 30 dec. om 15 u, dinsdag 31 dec. om 15 u, donderdag 2 jan. om 15 u, vrijdag 3 jan. om 15u, zaterdag 4 jan. om 15 u en zondag 5 jan. om 11 u.

Info? www.circusbarones.com

WEDSTRIJD
Regioranst.be mag 25 gratis duo tickets (1 duo ticket heeft een waarde van 50 € voor de tribune). Dit ticket is enkel geldig op maandag 23 december 2019 voor de voorstelling om 15 uur.

Hoe deelnemen?
– Stuur je naam + postadres via mail naar wedstrijdwintercircus@regioranst.be
– De titel van je mail: REGIORANST
– De winnaars moeten zich ZEKER  persoonlijk aanmelden op vertoon van identiteitskaart en de e-mail die ze ontvangen.