WEDSTRIJD. Q-Party komt voor 4de maal naar Broechem

WEDSTRIJD. Q-Party komt voor 4de maal naar Broechem

BROECHEM – Op zaterdag 22 oktober 2016 zal de Q-music roadshow “Q-party” opnieuw Broechem op z’n kop zetten. Na een uitverkochte editie vorig jaar keren Q-dj’s Maarten Vancoillie en Bart Jan Depraetere voor het vierde jaar op rij terug naar evenementenhal Den Boomgaard.

De Q-party is al jaren hét feestje van radiozender Q-music. Een grote dansvloer, veel volk en een uitgelaten sfeer. In 2013 verscheen Broechem na lange afwezigheid terug op de Q-party kalender en het werd de afgelopen jaren telkens een schot in roos. In die mate zelfs dat Q-music geen seconde aarzelde om met de populaire roadshow in 2016 terug te keren, wat Broechem inmiddels tot een vaste waarde in de Q-party jaarkalender maakt.
De lokale organisatie van dit event is in handen van Qoncept vzw. Samen met enkele lokale jeugdverenigingen leiden zij de praktische kant in goede banen. Evenementenhal Den Boomgaard wordt voor de gelegenheid volledig omgetoverd in een Q-music decor. Voor de lichtshow zal dit jaar gewerkt worden met groteske led walls, waarin de Dj-booth verwerkt zit. Technisch en visueel erg spectaculair.

Muzikaal zullen de aanwezigen een brede waaier aan stijlen mogen verwachten. DJ’s Bart-Jan en Maarten brengen de vetste hedendaagse danshits mee, en een Q-party is geen Q-party zonder het Foute Uur. Een uur lang ‘loos gehen’ op de foutste muziek.

De organisatie verwacht 2000 bezoekers, wat tevens het maximum toegelaten aantal zal zijn. Deuren openen om 21u. Vooraf tickets kopen is ten zeerste aangeraden want als de maximale capaciteit bereikt is kan je er niet meer bij.
Alle event- en ticketinfo vind je op www.qpartybroechem.be.

Of wil jij kans maken op 1 van de 5 duotickets? Mail dan zo snel mogelijk naar nieuws@regioranst.be en wie weet sta jij volgende week te feesten op de Q-party!