Weekend muziek en plezier op kleine kermis

Weekend muziek en plezier op kleine kermis

BROECHEM – Dit weekend is het weer kermis onder de kerktoren van Broechem. Traditiegetrouw gaat dit steeds door de tweede zondag na Pinksteren. Ook dit jaar kunnen de kleinsten genieten van eendjes vissen, de draaimolen, …

Afsluiten kan je uiteraard doen met lekkere smoutebollen. Dit jaar is er ook een weekend vol muziek door de bar van de Landelijke Gilde.

Op vrijdag 21 juni kan je genieten van een optreden van Black Sheep Blues, een band uit Oelegem.

Op zaterdag 22 juni is het de beurt aan een spiksplinternieuwe band The Creeks uit Broechem. Op zondag 23 juni is de bar ook open tijdens de Broechemse kermis. Een weekje later op zaterdag 29 juni, komt Cellar, een band uit Emblem, zorgen voor de muzikale noot. De bar is open om 19 uur en je kan genieten tot 23 uur.

Terrasplezier
Of je kan een terrasje doen bij La Rosa Broechem of bij La Bottiglia Rilassante Bar Vino op het Gemeenteplein.

Jaarmarkt in het najaar
In het najaar, van 6 tot en met 9 september, zijn er meer feestelijkheden naast de kermis. Zo is er de Mosselkermis, retrokoers Knoeselkoers, de Broechemse Jaarmarkt, een kinderrommelmarkt en optredens van Swoop, Wim Soutaer, de gitaristen van de Broechemse KSA, Eveline Cannoot en Yune. Meer info hierover op www.jaarmarktbroechem.be.