Wegomleiding tijdens de jaarmarkt Broechem 9-12 september 2016

Wegomleiding tijdens de jaarmarkt Broechem 9-12 september 2016

BROECHEM – Tijdens het weekend van 9 tot en met 12 september vinden de vernieuwde jaarmarktfeesten plaats in het centrum van Broechem. Hierdoor zijn heel wat straten (tijdelijk) verkeersvrij en geldt er op bepaalde plaatsen ook een parkeerverbod. Hou hier dus rekening mee!

De kermiswagens zullen opgesteld staan vanaf woensdagavond 7 september op het Gemeenteplein en een stuk(je) in de Lostraat.

Vanaf vrijdag 9 september is er een parkeerverbod op de parking achter ‘De Fakkel’. Zaterdag vinden hier vanaf 13 uur een kinderrommelmarkt en diverse optredens plaats, het parkinggedeelte is dan afgesloten vanaf 11 uur.

Op zondag 11 september is het jaarmarkt, er geldt dan een parkeerverbod in de Pertendonckstraat, Gemeenteplein en de Gustaaf Peetersstraat. De markt start vanaf de inrit naar de parking van AD Delhaize Broechem in de Pertendonckstraat en eindigt in de Gustaaf Peetersstraat ter hoogte van de Emblemseweg/Mollentstraat.
Hierdoor zullen de straten volledig afgesloten zijn tussen 6 en 15 uur.  Ook de parking voor het gemeentehuis zal parkeervrij zijn voor de boerenmarkt.

De parking achter de Fakkel, het Streep, de Oelegemsesteenweg, Pater Domstraat zijn vanaf 12 tot 17 uur afgesloten voor de Knoeselkoers.
De organisatoren van de jaarmarkt en de Knoeselkoers raden aan om te parkeren in de Mollentstraat, Steenweg op’t Fort en op de parking van de AD Delhaize.

Op www.jaarmarktbroechem.be kan je alle praktische info en een overzicht van de wegomlegging vinden.