Wereld-Delen start Rap op stap-kantoor De Kers

Wereld-Delen start Rap op stap-kantoor De Kers

RANST/BROECHEM – Gisterenavond lanceerde Wereld-Delen in Broechem haar eigen Rap op Stappunt. Al enkele jaren kunnen mensen met een beperkt budget bij Wereld-Delen terecht om een leuke uitstap, ontspannende vakantie, sportieve activiteit of cultureel evenement te boeken. Vanaf 20 januari 2016 kan dat gebeuren in het voordelenbureau Rap op Stap De Kers.

“Het Rap op Stappunt functioneert als een sociaal reisbemiddelingskantoor voor mensen met een beperkt budget,” zegt Chris Nollet van Wereld-Delen. “Mensen kunnen via het Rap op Stappunt voor hun gezin op maat van hun budget een leuke activiteit boeken. Ze kunnen onder meer kiezen uit het
aanbod van Steunpunt Vakantieparticipatie, Fonds Vrijetijdsparticipatie en een uitgebreid lokaal aanbod. Daarbij worden ze door de Rap op Stapmedewerker met raad en daad bijgestaan van A tot Z.”

Mensen met beperkt budget
Rap op Stap is er voor iedereen die omwille van een beperkt budget niet op vakantie of uitstap kan gaan. “Onder andere mensen met leefloon, met een RVV-statuut, werknemers van sociale en beschutte werkplaatsen en mensen in budgetbegeleiding of schuldbemiddeling kunnen van ons aanbod gebruik maken,” vertelt Chris.

Praktisch
Vanaf 20 januari 2016 op de eerste maandag van de maand van 19 tot 20 uur en op woensdag van 10 tot 11.45 uur.
Rap op stapbureau De Kers, Het Klooster, Kapelstraat 19 2520 Broechem