Werk mee aan een onderzoek naar verkeersveiligheid en maak kans op een iPad mini!

Werk mee aan een onderzoek naar verkeersveiligheid en maak kans op een iPad mini!

REGIO – Het Instituut voor Mobiliteit van de Universiteit Hasselt vraagt om medewerking aan een onderzoek naar verkeersveiligheid.

Door mee te werken aan dit onderzoek help je de verkeersveiligheid voor zwakke weggebruikers te verbeteren EN je maakt kans om een iPad mini te winnen.

Het kan door de vragenlijst van het Europees project InDeV in te vullen! Het onderzoek is bedoeld om meer inzicht te krijgen in ongevallen waarbij voetgangers of (brom)fietsers betrokken zijn. Deelnemen aan het onderzoek kan via een app, SafeVRU, te installeren via Google Play voor smartphones met Android, of via de webbrowser.

Inschrijven voor het onderzoek kan door de app te openen of onderstaande link aan te klikken vóór 1 oktober 2016. De app geeft je het voordeel om zelf een ongeval te registreren wanneer je maar wil. Vervolgens krijg je maandelijks een vragenlijst (via app of e-mail) waarin je je ongevallen van de voorbije maand aangeeft. Indien je geen ongeval hebt gehad, moet je enkel de vragenlijst openen en “nee” aanklikken.

Op het einde van het onderzoek wordt een iPad mini verloot onder degenen die alle maandelijkse vragenlijsten tot en met 1 juni 2017 hebben ingevuld.

SafeVRU app installeren: http://bit.ly/safevru

Inschrijven voor vragenlijst via webbrowser:https://vru.create.aau.dk/questionnaires/new-participant/56

Meer info over dit project kan je verkrijgen via vvzw.imob@uhasselt.be