Wijziging datum en opzet Broechemse Boerenmarkt

Wijziging datum en opzet Broechemse Boerenmarkt

BROECHEM – De boerenmarkt wordt een onderdeel van de Broechemse jaarmarkt, deze zal plaatsvinden op zondag 11 september 2016. Dat laat de Landelijke Gilde van Broechem weten. “De pompoenwedstrijd voor de kinderen gaat nog steeds door, maar dit jaar met eigen pompoenzaad,” klinkt het bij de Landelijke Gilde. “De kinderen mogen hun pompoenen binnenbrengen tot 11u30 aan de parking van het gemeentehuis. De uitslag zal om 12 uur gegeven worden.”

De opbouw van de boerenmarkt zal zijn tussen 7 en 8 uur, de wagens voor de boerenmarkt voor de opbouw kunnen zich aanmelden langs het Streep. Het einde is voorzien zoals de jaarmarkt om 14 uur.

“We zijn ervan overtuigd dat de samenvoeging van deze twee evenementen een meerwaarde zal betekenen, zowel voor de standhouders als bezoekers, gezien we een veel grotere opkomst verwachten,” zegt de Landelijke Gilde.

Standhouders kunnen zich enkel nog aanmelden voor 15 augustus via www.jaarmarktbroechem.be, de standplaats bedraagt hiervoor 10 euro en de plaatsen zijn beperkt.