Workshops fietsonderhoud bij Fietsen Gerrit Claessens

Workshops fietsonderhoud bij Fietsen Gerrit Claessens

OELEGEM – Mocht je tijdens je fietstocht materiaalpech hebben, of je wilt niet voor elke kraakje meteen naar de fietsenenmaker of je lekke band zelf repareren, dan kan je bij Fietsen Gerrit Claessens kiezen voor een workshop fietsonderhoud.

“We gooien onze eigen ruiten in, want we laten je tijdens onze workshops zien hoe je je basisonderhoud aan je fiets zelf kan doen. We bieden aparte workshops aan voor elektrische fietsen, stadsfietsen, racefietsen en MTB’s,” zegt Gerrit op zijn website. “Daarnaast hebben we ook een aparte workshop voor dames. Per workshop zullen er maximaal 6 deelnemers, zodat iedereen alles goed kan volgen en voldoende tijd heeft om vragen te stellen.”

Ervaringen tijdens verschillende wielerkoersen
Gerrit heeft ervaring als hoofdmecanicien bij de Britse damesprofploeg Wiggle-High5, waardoor dameswielrennen voor hem geen geheimen meer kent. In 2017 heeft hij de overstap kunnen maken naar het hoogste niveau in het wielrennen bij Team Sunweb. Door zijn ervaring in tal van grote rondes (waaronder de Tour de France) is hij dus helemaal op de hoogte van de laatste innovaties in de wielerwereld.

  • 16 november 2019: workshop fietsonderhoud racefietsen

  • 23 november 2019: workshop fietsonderhoud MTB

  • 21 december 2019: workshop fietsonderhoud (women-only)

  • 11 januari 2020: workshop fietsonderhoud racefietsen

Meer info en prijzen kan u terugvinden op DEZE LINK.