Workshops fietsonderhoud bij Fietsen Gerrit Claessens

Workshops fietsonderhoud bij Fietsen Gerrit Claessens

RANST – Kennen jullie het geheim van een fiets die lang meegaat? “Het antwoord is simpel: onderhoud,” zegt Gerrit Claessens uit Ranst. In de wintermaanden organiseert de fietsenmaker daarom een aantal workshops fietsonderhoud.

“We gooien onze eigen ruiten in, want we laten je tijdens onze workshops zien hoe je je basisonderhoud aan je fiets zelf kan doen. We bieden aparte workshops aan voor stadsfietsen, racefietsen en MTB’s. daarnaast hebben we ook een aparte workshop voor dames. Per workshop zullen er maximaal 5 deelnemers, zodat iedereen alles goed kan volgen en voldoende tijd heeft om vragen te stellen,” zegt Gerrit.

Gerrit heeft ervaring als hoofdmecanicien bij de Britse damesprofploeg Wiggle-High5, waardoor dameswielrennen voor hem geen geheimen meer kent. Dit seizoen heeft hij de overstap kunnen maken naar het hoogste niveau in het wielrennen bij Team Sunweb. Door zijn ervaring in tal van grote rondes (waaronder de Tour de France) is hij dus helemaal op de hoogte van de laatste innovaties in de wielerwereld.

De workshops gaan door in het Hooiveld 23, te Ranst.

Inschrijven en info: https://www.fietsengerritclaessens.com/workshops