Zomerzoektocht en boottocht in Lier

Zomerzoektocht en boottocht in Lier

LIER – De Koninklijke Moedige Bootvissers organiseren een actieve zoektocht in de stad Lier in combinatie met een plezierige en leerrijke rondvaart op de Binnennete. De zoektocht loopt van 1 juli tot en met 31 augustus 2021. De wandeling start op de Grote Markt en loopt doorheen de binnenstad, waar je een 20-tal vragen oplost.

Daarna vaar je mee op een oude palingschuit om de laatste vraagjes op te lossen.De gratis zoektochtformulieren met stadsplan zijn verkrijgbaar aan de aanlegsteiger in de Schapekoppenstraat en bij Visit Lier op de Grote Markt.

De bijhorende rondvaart kan zonder reservatie elke zater-, zon- en feestdag van 14 tot 17.30 uur, alsook tijdens de maanden juli en augustus elke dag om 14 uur. De rondvaart is betalend.Deelnemers kunnen prachtige prijzen winnen.

De Bootvissers schenken 1 centrumbon ter waarde van 50 euro en 4 centrumbonnen ter waarde van 20 euro. De juiste antwoorden van de zoektocht en de winnaars worden in september bekend gemaakt op www.bootjevareninlier.be.