Zwembad Nijlen twee maanden gesloten

Zwembad Nijlen twee maanden gesloten

NIJLEN – Het zwembad in Nijlen zal binnen enkele maanden voor twee maanden dicht gaan. Er moeten dringende herstellingswerken uitgevoerd worden. Tijdens de uitvoering van de werken zal het ganse zwembad gesloten zijn. Hiervoor wordt een periode van 4 april tot en met 29 mei voorzien. De sporthal en de cafetaria blijven wel gewoon open.

Tijdens de vorige renovatiewerken van het gemeentelijke zwembad in 1999 werden de zwemkuipen van het wedstrijdbad en het instructiebad niet gerenoveerd. Nu, 37 jaar na de ingebruikname van het zwembad, zijn de zwemkuipen toe aan een grondige renovatie. Met deze renovatie moet het zwembad voldoen aan de huidige gestelde eisen.

Gesloten van maandag 4 april tot en met zondag 29 mei
Door de (hoog)dringendheid van de werken is beslist deze zo snel mogelijk uit te voeren. De periode waarin de werken zullen uitgevoerd worden loopt van maandag 4 april tot en met zondag 29 mei. De datum van de heropening is onder voorbehoud. Indien tijdens de werken blijkt dat er nog extra werken nodig zijn, zal de datum aangepast worden. In de werken zit ook de reiniging van het zwembad inbegrepen zodat er in juni geen bijkomende sluiting zal zijn.